Eşini öldürüp 'İzinsiz dışarı çıkıyordu' dedi

İzmir'de, eşi Hüsna Temurtaş'ı tabancayla öldüren Hüseyin Temurtaş'ın ifadesinde, "İznim olmadan dışarı çıkıyordu. Namusumu temizledim" dedi. Polis merkezinde işlemleri süren Temurtaş'ın daha önce de eşine birçok kez fiziksel şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

Bornova'da yaşayan Hüseyin Temurtaş, dün saat 16.00 sıralarında, Ümit Mahallesi 7312 Sokak'taki bir apartmanın 3'ncü katındaki evlerinde eşi Hüsna Temurtaş'ı tabancasıyla vurmuş ve kaçmıştı.

Bornova Türkan Özilhan Hastanesi'ne kaldırılan Hüsna Temurtaş, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Temurtaş'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

BABASININ EVİNE GİDİP GERİ DÖNDÜ

Üç çocuk annesi Hüsna Temurtaş'ın bir süre önce babasının evine gittiği ardından da tekrar eşinin yanına döndüğü öğrenilmişti.

Çeşitli suçlardan poliste suç kaydı bulunan Hüseyin Temurtaş, ise Bornova ilçesinde saklandığı evde akşam saatlerinde yakalanmıştı.

Eşini öldürüp 'İzinsiz dışarı çıkıyordu' dedi

 

 

Eşini öldürüp 'İzinsiz dışarı çıkıyordu' dedi ile ilgili etiketler İzmir katil koca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.