Eşini öldüresiye dövmüştü! İstenen ceza belli oldu

Türkiye bu ayın başında sokak ortasında yaşanan şiddet görüntüleri ile adeta ayağa kalkmıştı. İbrahim Zarap adlı kişi eski eşi Emriye Metegül'ü hem de 5 yaşındaki kızının önünde tekme tokat dövmüştü. Sokak ortasında yaşanan ve dakikalarca süren şiddet ancak vatandaşlar araya girinci son bulmuştu. Vatandaşların ihbarı üzerine gözaltına alınan zanlı hakkında hazırlanan iddianamede 18 yıl hapsi istendi.

Sokak ortasında 5 yaşındaki çocuğunun önünde eski eşi Emriye Metegül'ü (24) öldüresiye döven İbrahim Zarap hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "mala zarar verme" suçlarından 18 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu.

6 Mart günü saat 21.00 sıralarında Samsun Canik ilçesi Karşıyaka mahallesinde yaşanan ve sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrasında Türkiye'yi ayağa kaldıran olay şöyle gelişmişti:

27 yaşındaki İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızlarını teslim etmek için 3 sene önce boşandığı Emriye Metegül ile ilçe meydanında buluştu. Zarap, buluşma sırasında küçük kızının gözü önünde eski eşine tekme- tokat vurmaya başladı. Aldığı darbeler sonucu yere düşen kadına saldırmayı sürdüren Zarap'ın, eski eşini tekmelediği anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Vatandaşların müdahale ettiği İbrahim Zarap, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emriye Metegül ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Adliyeye sevk edilen Zarap'sa tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yüzüne ve başına aldığı darbeler nedeniyle tanınmaz hale gelen Emriye Metegül ise tedavi gördüğü hastaneden 5 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

Poliste, uyuşturucu kullanmak ve satmaktan çok sayıda kaydı bulunan İbrahim Zarap'ın babasına ait aracı çaldığı için de hakkında hırsızlık suçundan işlem yapıldığı tespit edildi.

İddianameyi inceleyecek olan mahkeme eğer kabul ederse ilk duruşma için gün belirleyecek.

Eşini öldüresiye dövmüştü! İstenen ceza belli oldu ile ilgili etiketler Samsun savcı mahkeme İddianame emriye metegül İbrahim Zarap
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.