Eşini öldüren Alime Toprak ile ilgili yeni gelişme!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşi Ali Toprak'ı öldürdüğünü itiraf eden Alime Toprak ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kendisi ve çocuklarına işkence ettiğini söylediği kocasını öldüren Alime Toprak, tutuklandı.

Mersin'in Anamur ilçesinde bir süre önce cesedi muz serasında bulunan Ali Toprak'ın ölümünü aydınlatmak siteyen ailesi, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

DİĞER SERADA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Programa katılarak Müge Anlı'nın sorularını yanıtlayan Alime Toprak, başka bir seraya gittiğini, eşinin olduğu seraya döndüğünde Ali Toprak'ın yerde yattığını ve kafasının kanadığını görünce de bayıldığını belirtti.

KAMERADA GÖZÜKMEYİNCE İTİRAF ETMEK ZORUNDA KALDI

Her seferinde diğer serada olduğunu belirten Alime Toprak'ın gizli kamerada görülmemesi ise şüpheleri artırdı. Bunun üzerine Müge Anlı ve ekibi konunun üzerine gitti ve Alime Toprak canlı yayında cinayeti itiraf etti.

Eşini öldüren Alime Toprak ile ilgili yeni gelişme!

Cinayeti itiraf eden ve eşinin üzerine yürüdüğünü belirten Alime Toprak, "Ben yapmasam o beni öldürecekti. Benim büyük oğlum hiç üzülmedi, babasından çok çekti" dedi.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Canlı yayında gözaltına alınan Alime Toprak, Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde olay yeri incelemesinin ardından dün Anamur Adliyesine sevk edildi. Adliyede 2 saat ifade veren Alime Toprak itirafını tekrarladı.

"ÖLDÜRMESEM O BENİ ÖLDÜRECEKTİ"

Eşinden sürekli şiddet gördüğünü ve o anda da tartıştıklarını söyleyen Toprak, "Bana saldırdı. Ben onu öldürmesem, o beni öldürecekti" dedi.

Eşini öldüren Alime Toprak ile ilgili yeni gelişme! - Resim : 2

DOSYA İÇİN GİZLİLİK KARARI ALINDI

Toprak, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dosya için gizlik kararı alındığı kaydedildi.

 

Eşini öldüren Alime Toprak ile ilgili yeni gelişme! ile ilgili etiketler ifade Müge Anlı cinayet cezaevi alime toprak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.