Eşini kaybeden Özgü Namal'ın son hali sevenlerini üzdü... Beyazlamış saçları dikkat çekti

2014 yılında evlendiği eşi Serdar Oral'ı geçirdiği kalp krizi nedeniyle iki yıl önce kaybeden Özgü Namal'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı. Eşinin vefatının ardından çocuklarıyla gözlerden uzakta bir yaşam süren Özgü Namal'ın son halini yönetmen Onur Tan, Instagram hesabından paylaştı. Namal'ın beyazlamış saçları dikkat çekti. Ünlü oyuncunun son hali sevenlerini üzdü.

Hanımın Çiftliği, Koyu Kırmızı, Yeditepe İstanbul, İkinci Bahar, Kurtlar Vadisi, Güneşin Oğlu, İncir Çekirdeği, Masumlar gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan Özgü Namal, 2 yıl önce eşini kaybetmenin acısını yaşamıştı. Özgü Namal, nefes terapisti eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral’ı 2020 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaybetmişti. Özgü Namal acı olayın ardından 2015 yılında ocukları Nefes ve Elem Su ile birlikte gözlerden ve ekranlardan uzakta bir yaşam sürmeye başlamıştı.


Geçtiğimiz haftalarda uzun zaman sonra tatil için gittiği Bodrum'da görüntülenen Özgü Namal, gazeteciler tarafından görüntülenince sinirlenmişti.

Eşini kaybeden Özgü Namal'ın son hali sevenlerini üzdü... Beyazlamış saçları dikkat çekti

Eşini kaybeden ve sakin bir hayat süren Özgü Namal, Onur Tan'ın yönettiği Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı dizi setini ziyaret etti. Onur Tan, Özgü Namal ile olan karesini Instagram hesabından yayınladı. Namal uzun bir aradan sonra ilk kez objektiflere gülümseyerek poz verdi. Ünlü oyuncunun son hali ise sevenlerini üzdü.


Yönetmen, senarist ve yapımcı Onur Tan, arkadaşları ve Özgü Namal ile olan paylaşımına şu notu düştü:

''Tam yalnız kaldığını düşünür, çok yorulur, güçsüz düşersin, bir anda bedenine güç bahşeden, umutsuzluğa kapıldığında kalbinde yaşama sevinci yaratan dostların, güzel arkadaşların ziyaretine gelir… iyi ki varsınız… 13/08/2022 #bbcs #set''


Ünlü oyuncunun son hali sevenlerini üzdü. Kilo verdiği ve saçlarının beyazladığı görülen Özgü Namal'ın objektiflere ilk kez tebessüm ederek poz vermesi ise sevenlerini teselli etti.

İşte Özgü Namal'ın son görüntüsü...

Eşini kaybeden Özgü Namal'ın son hali sevenlerini üzdü... Beyazlamış saçları dikkat çekti

Eşini kaybeden Özgü Namal'ın son hali sevenlerini üzdü... Beyazlamış saçları dikkat çekti ile ilgili etiketler Özgü Namal Öznur Cüre onur tan son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.