Eşini kaybeden kadın eski düğün fotoğrafına bakınca şoke eden gerçekle karşılaştı!

İngiltere'de geçen yıl eşini kanserden kaybeden Emma Cotillard, eski düğün fotoğrafına baktığında şoke eden bir görüntüyle karşılaştı.

İngiltere’de yaşayan Emma Cotillard geçen yıl mayıs ayında eşi Justin Cotillard’ı kansere kurban verdi. Eşinin hasta olduğu dönemde 7 aylık hamile olan kadın bir anda gelen hastalık sonrası ne yapacağını şaşırmıştı. Doktorlar da Justin’nin beyninde tümör olduğunu anlayamamıştı.

asedasdfasda

29 yaşındaki eşini toprağa veren Emma, daha sonra düğün fotoğraflarına baktığında eşinin suratının sağ kısmının daha çökük olduğunu fark etti. Kanserin dışarıdan bile anlaşılması genç kadının hüznünü ikiye katladı fakat iş işten geçmişti.

Asdwadasd

Emma, eşinin başına gelen trajik olayı sosyal medya aracılığıyla duyurdu. İnsanları, konu hakkında daha duyarlı ve bilinçli olmaya davet etti.

Eşini kaybeden kadın eski düğün fotoğrafına bakınca şoke eden gerçekle karşılaştı! ile ilgili etiketler tümör hayatını kaybetti gerçek fotoğtafta çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.