Eşini ısıran köpeği silahla vurdu!

İstanbul Sarıyer’de bir kişi, eşini diz kapağından ısıran ’Nero’ isimli köpeği silahla ateş ederek öldürdü. Köpeğin öldüğünü gören bakıcısı ise gözyaşlarını tutamadı. Şüpheli gözaltına alındı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Yeniköy Mahallesi, Özgürlük Sokak'ta bulunan lüks villanın önünde meydana geldi.

İddiaya göre, Can Özula isimli kişiye ait olan Alman Kurdu cinsi "Nero" isimli köpek, sokaktan geçen Ş.E.'yi diz kapağından ısırdı. Köpeğin ısırdığı kadın acıyla kocası A.E.'ye seslendi. Eşinin yanına gelen A.E. silahla köpeğe ateş etti. Başına isabet eden kurşunla köpek ölürken A.E., eşi Ş.E.'yi çevredeki bir hastaneye götürdü. Çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede incelemede bulundu. Köpeğin bakıcısı ise polis ekiplerine ifade verirken gözyaşlarını tutamadı. A.E.'yi gözaltına alan polisin olay ilgili çalışması sürüyor.

DHA

Eşini ısıran köpeği silahla vurdu! ile ilgili etiketler Sarıyer köpek başından vurdu nero

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.