Eşini döverken kafa yiyen adam serbest bırakıldı!

Boşanmak isteyen eşi Nevin T.'yi döverken çevredekiler tarafından kafa atılarak darp edilen koca savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Eşine sokak ortasında şiddet uygulan Mehmet T.'nin hakkında geçtiğimiz ay "Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun" uyarınca 1 ay süreyle evden uzaklaştırma kararı verildiği belirlendi.

Karısı Nevin T.'ye sokak ortasında şiddet uygulayınca kendisi de çevredeki vatandaşlar tarafından dövülen Mehmet T. dün akşam saatlerinde polis tarafından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Eşini döverken kafa yiyen adam serbest bırakıldı!

Nöbetçi savcılıkça ifadesi alınan Mehmet T.'nin, eşiyle boşanmak için adliyeye geldiklerini ancak harç parası çıkışmadığı için geri döndüklerini, muhtarlıktan fakirlik kağıdı almak için yolda giderlerken eşinin telefonda konuştuğu arkadaşına "Boşanıyorum artık" şeklinde konuşması üzerine öfkeye kapılarak elindeki rulo halindeki kağıtlarla eşine vurduğunu, bunun üzerine sokaktaki çok sayıda kişinin de kendisini darp ettiğini söylediği öğrenildi.

Eşini döverken kafa yiyen adam serbest bırakıldı! - Resim : 2

Savcılık, Mehmet T.'nin "Tehdit" ve "Basit yaralama" suçlarından serbest bırakılmasına karar verdi. Öte yandan Mehmet T. hakkında 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca, 26 Nisan'da 1 aylık evden uzaklaştırma tedbiri yönünde karar verildiği öğrenildi. Bu son olay üzerine Mehmet T. hakkında yeni bir tedbir kararı verilebileceği belirtildi.

Eşini döverken kafa yiyen adam serbest bırakıldı! ile ilgili etiketler Kağıthane kadına şiddet kocaya dayak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.