Eşini darp eden ünlü iş adamı hastanede olay çıkardı

İstanbul'un ünlü restoranlarından Kaşıbeyaz'ın ortaklarından Suat Kaşıbeyaz'ın gittiği hastanede dövüldüğüne ilişkin bir iddia gündeme gelmişti. Gerçek İstanbul Valiliği'nin açıklaması ile ortaya çıktı. Bu olaydan önce eşini darp ettiği. Şikayet için önce karakola sonra da hastaneye giden kadını takip ettiği belirtilen Suat Kaşıbeyaz'ın acilde olay çıkardığı, bu sırada hastanenin duvarına kafa attığı ifade edildi. Eşinin şikayetçi olmadığı Kaşıbeyaz'a polise mukavemetten işlem yapıldı.

Ünlü iş adamı Suat Kaşıbeyaz'ın eşi S. Kaşıbeyaz, cuma akşam saatlerinde İstinye Polis merkezine giderek eşinin araç içerisinde kendisini darp ettiğini söyleyerek karakola sığındı.

Polis ekipleri S.Kaşıbeyaz'ı sağlık kontrolü için hastaneye götürdü. Bu sırada hastaneye eşini darp ettiği belirtilen iş adamı Suat Kaşıbeyaz da geldi.

Alkollü olduğu anlaşılan ve küfürler savurarak hastaneye girmeye çalışan Kaşıbeyaz'ı önce özel güvelikler durdurmaya çalıştı. Başaramayınca Kaşıbeyaz'a polisler müdahale etti.

İddiaya göre etrafa saldırmaya başlayan Suat Kaşıbeyaz önce üstünü başını yırttı sonra da hastane duvarına yumruk ve kafa attı. Ekipler, güçlükle sakinleştirdiği Kaşıbeyaz'ı polis merkezine götürdü.

Karakolda ekiplerin polise mukavemetten işlem yaptığı, Kaşıbeyaz da kendisine müdahale eden polislerden şikayetçi oldu.

Eşini darp eden ünlü iş adamı hastanede olay çıkardı

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Öte yandan darp edildiğini öne sürerek karakola sığınan eşi S. Kaşıbeyaz'ın Suat Kaşıbeyaz'dan şikayetçi olmadığı ancak evine gelmesini istemediği bu nedenle uzaklaştırma kararı çıkarttığı öğrenildi.

VALİLİK 'DÖVÜLDÜ' HABERLERİ ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPTI

Darp olayı ve sonrasında hastanede yaşanan taşkınlığa ilişkin İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada; "Sarıyer İlçemizde 07 Kasım 2020 Cumartesi (bugün) saat 00.30 sıralarında Polis Merkezine müracaat eden (S.K.) adlı Müşteki kadın şahıs, seyahat halinde bulundukları araçta tartıştıkları eşi (A.S.K.) tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayetçi olmuştur.
Müştekiye sevk edildiği hastanede darp raporu alınmak üzere işlem yapıldığı sırada, hastaneye gelen aşırı alkollü durumdaki eşi (A.S.K.) isimli şahıs taşkınlık yapması nedeniyle hastane polisi tarafından uyarılmıştır. Şüpheli (A.S.K) yapılan uyarılara rağmen; görevli polis memurlarına küfretmek, mukavemette bulunmak, hastane acil girişindeki duvarlara yumruk ve kafa atmak suretiyle taşkınlıklarına devam etmiştir.Bu taşkınlıkları nedeniyle şüpheli şahıs (A.S.K.) yakalanmış, müşteki (S.K) alınan ifadesinde eşi hakkında uzaklaştırma talebinde bulunmuştur.
Şüpheli (A.S.K.) hakkında; kasten yaralama, hakaret, görevli polis memurlarına mukavemet ve 6284 sayılı Kanun kapsamında adli işlem yapılmıştır. Konuyla ilgili asılsız ve yanlı haber yayınlayan bazı basın yayın kuruluşları hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur." ifadeleri kullanıldı.

Eşini darp eden ünlü iş adamı hastanede olay çıkardı ile ilgili etiketler Hastane Darp Suat Kaşıbeyaz Kaşıbeyaz restoran karakol
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.