Eşini, çocuklarının gözü önünde öldürdü: Talihsiz kadın gözyaşlarıyla toprağa verildi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Sabri Can, eşi Cahide Can'ı çocuklarının gözü önünde pompalı tüfekle öldürdü. Katil zanlısı Can, saklandığı evde yakalanırken, korkunç cinayetin kurbanı kadın ise gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çocuklarının gözü önünde eşi Sabri Can (32) tarafından pompalı tüfek ile öldürülen Cahide Can (32) gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Kızıltepe ilçesi kırsal Bağrıbütün Mahallesi'nde meydana geldi. 4 çocuk annesi Cahide Can ile eşi Sabri Can arasında tartışma çıktı. Bu sırada Sabri Can, çocuklarının gözü önünde eşi Cahide Can'a pompalı tüfekle 6 el ateş etti. Silah seslerini duyan köylülerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cahide Can'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Can'ın cansız bedeni, ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cinayete tanık olan 2, 6, 8 ve 11 yaşlarındaki çocuklar ise jandarma ekipleri tarafından alınarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne gönderildi. 

Eşini, çocuklarının gözü önünde öldürdü: Talihsiz kadın gözyaşlarıyla toprağa verildi

POLİS SUÇ ALETİ İLE YAKALADI

Jandarma ekipleri, kaçan Sabri Can'ı yakalamak için çalışma başlattı. Kızıltepe ilçesinde bir yakınının yanında olduğu öğrenilen Can, düzenlenen operasyonla suç aleti pompalı tüfekle yakalandı. Can'ın jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Eşini, çocuklarının gözü önünde öldürdü: Talihsiz kadın gözyaşlarıyla toprağa verildi - Resim : 2

Bu arada otopsisinde vücudunun 6 yerinden yaralandığı tespit edilen Cahide Can, ailesi tarafından morgdan alınarak, kırsal Çağıl Mahallesi'nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Eşini, çocuklarının gözü önünde öldürdü: Talihsiz kadın gözyaşlarıyla toprağa verildi ile ilgili etiketler Mardin Kızıltepe cinayet Kadın Cahide Can Sabri Can
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.