Eşini baltayla öldürdü her şeyi unuttu!

İzmir'de eşini baltayla öldüren 53 yaşındaki Yakup Polat, müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada söz verilince 'Aklıma hiçbir şey gelmiyor' dedi. Mahkeme zanlının akıl sağlığının belirlenmesi amacıyla hastaneye sevk etti.

Buca'da 26 Kasım 2019'da, biri engelli 4 çocuk annesi olan Sevgi Polat, Kadına Şiddetle Mücadele Günü'nün ertesi günü eşiyle tartışmaya başladı. Sevgi Polat'ın eşi Yakip Polat iddiaya göre eşine baltayla vurdu.

Sevgi Polat olay yerinde yaşamını yitirirken, '155 Polis İmdat' hattını arayan Yakup Polat, eşini öldürdüğünü söyledi. Tutuklanan Yakup Polat hakkında 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İzmir 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü 3'üncü duruşmasına tutuklu sanık Yakup Polat, çiftin babalarından şikayetçi olan çocukları, taraf avukatları ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Neslihan Ersoy Sevindik katıldı.

BALTALI KATİL ZANLISI HER ŞEYİ UNUTTU

Duruşmada, sanık avukatı, müvekkilinin olay tarihinde akli dengesinin yerinde olup, olmadığının belirlenmesi amacıyla Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmesini talep etti.

Çiftin çocuklarının avukatı ise sanığın olaydan önce evine ait faturaları ödediği ve yapı kayıt belgesi için başvuruda bulunduğunu belirtip, sanığın akli dengesinin yerinde olduğunu öne sürerek, talebe itiraz etti.

'AKLIMA BİR ŞEY GELMİYOR'

Söz verilen sanık Yakup Polat ise, "Aklıma bir şey gelmiyor" dedi. Mahkeme heyeti de Polat'ın olay tarihinde akli dengesinin yerinde olup, olmadığının belirlenmesi amacıyla Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk ederek, duruşmayı erteledi.

Eşini baltayla öldürdü her şeyi unuttu! ile ilgili etiketler cinayet katil baltalı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.