Eşini baldızı yüzünden öldürmüş

İstanbul Arnavutköy'de pompalı tüfekle eşini öldüren Veysi Çelik 18 gün sonra saklandığı ormanlık alanda yakalandı. Gözaltına alınan Çelik ifadesinde suçunu itiraf ederek, eşi Hatice Çelik'in kardeşiyle görüşmesini istemediği için tartıştıktan sonrada tüfekle vurduğunu söyledi.

Sokak ortasında pompalı tüfekle eşini çocuklarının gözleri önünde öldüren Veysi Çelik, polisin takibi sonrası saklandığı ormanda yakalandı. 

GÜNDÜZLERİ ORMANDA SAKLANMIŞ 

Saldırganın 18 gün boyunca gündüzleri ormanda geceleri ise Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir evde kaldığı ortaya çıktı. 5 çocuk annesi Hatice Çelik, eşi Veysi Çelik tarafından 8 Haziran günü Arnavutköy'deki evinin bulunduğu sokakta pompalı silahla vurularak öldürülmüştü. Dehşet anları çevredekiler tarafından da görüntülendi. Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdükten sonra olay yerinden kaçmıştı. 

"KIZ KARDEŞİYLE GÖRÜŞMESİNİ İSTEMİYORMUŞ"

Hatice Çelik'in kız kardeşi ile görüşmesini istemediği için son dönemlerde sıklıkla kavga ettiklerini söyleyen Veysi Çelik ifadesinde, "Olaydan bir gün önce eşim evde yoktu. Çocuklara sorduğumda kız kardeşinin evine gittiğini ve orada kalacağını söylediler. Sabah eşim eve geldiğinde otobüs bileti aldığını ve küçük olan 2 çocuğumla birlikte memlekete gideceğini söyledi. Tartıştık. Eşim dışarı çıkıp gitmeye çalışınca peşinden giderek silahla vurdum" dedi. 

Eşini baldızı yüzünden öldürmüş

Eşini baldızı yüzünden öldürmüş ile ilgili etiketler Arnavutköy cinayet Kadın Cinayeti İstanbul eşi öldürdü pompalı tüfek yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.