Eşini atayan rektör Hüseyin Bağ'ın görevine son verildi

Üniversitedeki göreve eşini ataması ile gündeme gelen ve bir süre önce hakkında soruşturma açılarak açığa alınan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ hakkında karar verildi. YÖK, verilen disiplin cezası nedeniyle Bağ'ın rektörlük görevinin kanunen sonlandığını duyurdu.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ'ın görevine açılan soruşturma kapsamında son verildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verdildi:

'YÖK tarafından, 07.08.2020 tarihinde hakkında soruşturma açılan ve görevinden uzaklaştırılan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile ilgili soruşturma tamamlanmıştır. Bugün gerçekleştirilen “Yüksek Disiplin Kurulu Toplantısı”nda verilen disiplin cezası nedeniyle Kanunen Rektörlük görevi sonlanmıştır'

EŞİNİ ATAMASIYLA GÜNDEME GELDİ

YÖK, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünce 7 Temmuz 2020'de öğretim görevlisi kadrosu için çıkılan ilanda, şartların kişiye özel belirlenerek, Rektör Prof. Dr. Bağ'ın eşini tarif eder şekilde olması nedeniyle rektör hakkında soruşturma başlatmıştı.

Eşini atayan rektör Hüseyin Bağ'ın görevine son verildi ile ilgili etiketler YÖK pamukkale üniversitesi hüseyin bağ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.