Eşini Annesine Tercih Eden 3 burç

Evlendikten Sonra Anne Evine yılda bir giden erkekler vardır. Gelin-Kayınvalide çatışmalarına neden olan bu durum aslında erkeğin burcuyla alakalıdır. İşte eşini annesine tercih eden 3 burç...

Bekarken Annesinin Sözünden çıkmayan birçok erkek nikahtan sonra adeta hanımın dizinin dibinden ayrılmaz. Anne yüreğinin bir şekilde bastırdığı bu durum çoğu kez gelin-kayınvalide çatışmalarının da baş nedenir. Bizde eşini annesine tercih eden 3 erkek burcunu araştırdık...

BALIK BURCU: Gerçekçilikten uzak olan Balık burcu duygusaldır ve aşka çok önem verir. Eşinin dizinin dibinden ayrılmayan Balık burcu annesini üzen burçların başında gelir.

BAŞAK BURCU: Mükemmeliyetçi olan Başak için evlilik kuralları olan bir kurumdur. Evet onlara göre anne önemlidir ama süregiden bir hayatın kusursuz olması için eş birinci plandadır.

TERAZİ BURCU: İlişkilerinde çoğu kez romantik olmayan Terazi burcu evlenmeden önce adeta ana kuzusudur. Beşikten mezara kadar anneci olan Teraziler evliliklten sonra tam bir ev kuşuna dönüşür. Gelin-kayınvalide çatışmalarının en çok yaşandığı evlerde erkek çoğu kez terazidir.

Eşini Annesine Tercih Eden 3 burç ile ilgili etiketler evlilik burç eşini annesine tercih eden burç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.