Eşini aldattığı iddia edilen Ali Atay'ın aşk dolu paylaşıma Hazal Kaya'dan "Sevgilim" yanıtı!

İhanet iddiaları ile çalkalanan Hazal Kaya ile Ali Atay çiftinden aşk dolu bir paylaşım geldi. 2. Sayfa programında isim verilmeden ünlü bir erkeğin eşinin aldattığı iddiaları akabinde Ali Atay sosyal medyada gündem oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı Erdoğan yakın bir zamanda evlilik yıldönümünü kutlayacak olan bir çiftin mutlu yuvalarının ihanet yüzünden sarsıldığını ileri sürünce olanlar oldu.

Sunucuların isim vermeden bahsettiği kişinin Ali Atay olduğu iddiası sonrasında yaşananlar kısa sürede sosyal medyada gündem haline geldi.

Eşini aldattığı iddia edilen Ali Atay'ın aşk dolu paylaşıma Hazal Kaya'dan "Sevgilim" yanıtı!

2. Sayfa tarafından yapılan paylaşımda, "Bir de örnek çift diyorduk! Bir de bu aralar yıl dönümlerini kutlayacaklar... Zavallı kız kocasının gizli çapkın olduğunu nereden bilsin. Gizlide olan gizli kalmıyor maalesef. Detaylar canlı yayında" ifadeleri kullanıldı.

Bu iddialar sonrasında kısa sürede Twitter’da gündem olan Ali Atay için "Bu olay doğruysa yılın bombası olur" yorumları yapılırken bir kısım sosyal medya kullanıcısı da Atay'ın kesinlikle böyle bir işe kalkışmayacağını yineledi.

Eşini aldattığı iddia edilen Ali Atay'ın aşk dolu paylaşıma Hazal Kaya'dan "Sevgilim" yanıtı! - Resim : 2

Haklarında çıkan ihanet iddialarının tersine Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden mutluluk pozu geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden Kaya'nın rol aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin fragmanını paylaşan Atay, "Helal olsun sevgilime be! Gurur duyuyorum" dedi. Hazal Kaya da eşinin paylaşımına "Sevgilim" diyerek yanıt verdi.

Eşini aldattığı iddia edilen Ali Atay'ın aşk dolu paylaşıma Hazal Kaya'dan "Sevgilim" yanıtı! - Resim : 3

Eşini aldattığı iddia edilen Ali Atay'ın aşk dolu paylaşıma Hazal Kaya'dan "Sevgilim" yanıtı! ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ali Atay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.