Eşine uyku ilacı verip 3. kuma olarak kaçtı: Tüyler ürperten detay!

Esra Erol programındaki 2 eltinin yufkacı Muammer'e kaçma skandalı henüz etkisini yitirmemişken bu defa da kuma skandalı yaşandı. Programa kızıyla birlikte katılan Veysel Manav, 27 yıllık karısının, Fikret Uğur adındaki adama 3. kuma olarak kaçtığını iddia etti.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında 27 yıllık karısının, kendisine uyku ilacı verip uyuttuğu sırada Fikret Uğur'a 3. kuma olarak kaçtığını öne süren eş duyanları hayretler içinde bıraktı. 

KAÇARKEN ÇOCUĞUNUN AMELİYAT PARASINI DA GÖTÜRMÜŞ!

Biri resmi biri dini nikahlı olmak üzere iki karısı daha bulunan Fikret Uğur'a kaçan Zeynep Manav'ın kızı inanılmaz bir iddia daha ortaya attı. Canlı yayında olayı anlatan kız, "Kaçarken yanında kardeşimin ameliyat parasını da götürmüş" ifadelerini kullandı.

Kızı ile birlikte Esra Erol'un programına katılan Veysel Manav, 27 yıllık eşinin Fikret Uğur adındaki adama kaçtığını öne sürdü. Gündüz kuşağı izleyicisinin ilgisini çeken bu olayda bir iddiada kaçan kadının kızından geldi.Annesinin biri resmi nikah, biri dini nikah olmak üzere iki karısı daha bulunan kişiye kuma olarak kaçtığını belirten Gülsemin, "Kaçarken yanında kardeşimin ameliyat parasını da götürmüş" ifadelerini kullandı.

Eşine uyku ilacı verip 3. kuma olarak kaçtı: Tüyler ürperten detay!

EVDE ŞİDDET YA DA GEÇİMSİZLİK YOKTU

"Açıklamasının devamında "Evde bir şiddet ya da geçimsizlik olsaydı her zaman annemin yanında olurdum" diyen Gülsemin, şu anda babasının yanında olduğunu çünkü annesinin her isteğini yerine getirdiğini söyledi.

Eşine uyku ilacı verip 3. kuma olarak kaçtı: Tüyler ürperten detay! - Resim : 2

ZEYNEP MANAV'DAN İLGİNÇ SAVUNMA

2020 yılının Ekim ayından itibaren kendisinden haber alınmayan Zeynep Manav, aylar sonra canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Fikret Uğur adlı kişiyle kaçan kadın, '"Eşim Veysel bana şiddet uyguladı o yüzden kaçtım. Fikret benim arkadaşım. Kocam Veysel bankadaki param için peşimde'" dedi.

Eşine uyku ilacı verip 3. kuma olarak kaçtı: Tüyler ürperten detay! - Resim : 3

Eşine uyku ilacı verip 3. kuma olarak kaçtı: Tüyler ürperten detay! ile ilgili etiketler Esra Erol ATV ZEYNEP MANAV kuma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.