Eşine çıplak fotoğraf yollayanları tehdit etti!

Hanife Gürdal, eşine çıplak fotoğraf atan kadınları tehdit etti.

Geçtiğimiz ay fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturan Hanife Gürdal, Instagram hesabından eşine çıplak fotoğraflarını gönderen evli kadınları ifşa ederek fotoğrafları kocalarına göndereceğini söyledi.

'TAZMİNATLARINIZLA GEÇİNECEĞİZ'

"Benim hakkımda olur olmaz şeyler söylerseniz benim kocam tabi ki sessiz kalmayacak. Siz bana küfür ve hakaret ederseniz Kemal de size eder. Küfür ettiyseniz küfürünüze küfürle karşılık verildiğinde ağlamayacaksınız. Tazminatlarınızdan geçineceğiz. Kemal de bundan sonra çalışmayacak ben de çalışmayacağım. O ettiğiniz küfürlerin tazminatlarıyla geçineceğiz. Bunun hakkında yeni kararlar çıktı alalen haklarımız savunuluyor. Yüzde 70 vererek avukatlarla çalışıyoruz. Hatta yüzde 100'ü avukatların olsun ben yeter ki sizin kıvrandığınızı göreyim. Rezilsiniz, aşağılıksınız. İyileri tenzi ediyorum."

Eşine çıplak fotoğraf yollayanları tehdit etti!

 'ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI KOCANA ATACAĞIM'

"Bu yorumları yazanlar Kemal'e çıplak fotoğrafta atıyorlar. Senin orada ailenle fotoğrafın var, neden benim kocama çıplak fotoğraf atıyorsun? Neyse ki senin kocana o çıplak fotoğraflarını atmıyorum.Ben kocama güveniyorum zaten onunla bir problemim yok. Beni kocama şikayet ederken çıplak fotoğraflarını kocana atabileceğimi de düşün."

Eşine çıplak fotoğraf yollayanları tehdit etti! ile ilgili etiketler Instagram hanife güldal eşi çıplak fotoğraf hanife güldal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.