Eşine böyle kurşun yağdırdı...

Arnavutköy'de bir kişi karısını pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Vatandaşların engelleme çalışmalarına rağmen katil koca eşine kurşun yağdırdı. Dehşet anları saniye, saniye görüntülendi.

lay, bugün saat 09.30 sıralarında Arnavutköy Nenehatun Mahallesi Sungurlu Sokakta yaşandı. İddiaya göre Veysi Çelik (55) ve eşi Hatice Çelik evde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Eşine böyle kurşun yağdırdı...

İkili arasında evde başlayan tartışma sokakta da devam etti. Tartışmanın devam etmesi üzerine gözü dönmüş adam eşini yanında bulunan pompalı tüfekle vurdu.

Bir süre sonra yerde yaralı halde yatan eşinin başına geri dönen zanlı akrabalarının engel olma çalışmalarına rağmen kurşun yağdırmaya devam etti. Dehşet anları ise bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Eşine böyle kurşun yağdırdı... - Resim : 2

Talihsiz kadın yaşamını yitirirken olay sonrasında kaçan adamı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Eşine böyle kurşun yağdırdı... ile ilgili etiketler cinayet Kadın Cinayeti Arnavutköy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.