Eşine asla unutamayacağı bir Sevgililer Günü hediyesi verdi!

"Gloria" adından bir TikTok kullanıcısı eşine Sevgililer Günü hediyesi olarak, içerisinde Instagram'da beğendiği tüm kızların fotoğraflarının yer aldığı bir kutu hediye etti. TikTok kullanıcısının paylaştığı video kısa süre içerisinde milyonlarca kez izlendi.

TikTok hesabında "gr93la" ve "Gloria" adını kullanan bir TikTok kullanıcısının, "Siz erkeğinize Sevgililer Günü için ne aldınız?" notuyla paylaştığı video kısa süre içerisinde 14 milyondan fazla kullanıcı tarafından izlenerek viral oldu.

Genç kadının eşine Sevgililer Günü hediyesi olarak, eşinin Instagram hesabından beğendiği tüm kadınların fotoğraflarının bulunduğu bir kutu hediye etti.

Söz konusu esprili videoyu paylaşan genç kadın, videonun başında eşine hazırladığı Sevgililer Günü hediyesiyle ilgili şunları söylüyor:

"KUTUYU, INSTAGRAM'DA BEĞENDİĞİ TÜM KIZLARIN FOTOĞRAFLARIYLA DOLDURDUM"

"Herkes sevgililer günü için değer verdiği kişiye ne aldığını paylaşırken ben de benimkini paylaşmalıyım diye düşündüm. Kocama bu küçük tatlı kutuyu yaptım ve Instagram'da beğendiği tüm kızların fotoğraflarıyla doldurdum. Umarım hoşuna gider!"

Eşine asla unutamayacağı bir Sevgililer Günü hediyesi verdi!

Gloria'nın eşine hazırladığı yaratıcı Sevgililer Günü hediyesi ve paylaşılan video kısa süre içerisinde en çok konuşulan konular arasına girdi. Genç kadının videosuna binlerce beğeni ve yorum geldi. 

"KULLANICILAR İKİYE AYRILDI"

Söz konusu videoya gelen, "Bu hediyeyi seveceğine eminim", "İkon ve bir ilham kaynağı" gibi olumların yanı sıra, bazı kullanıcılar ise Gloria'nın eşine hazırladığı Sevgililer Günü hediyesini oldukça dar görüşlü bularak, "Bu toksik ve çok güvensiz..." şeklinde yorum yaptı.

 

Eşine asla unutamayacağı bir Sevgililer Günü hediyesi verdi! ile ilgili etiketler TikTok Sevgililer Günü Sevgililer Günü hediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.