Eşine 5 el ateş eden erkek: Eşimin kalbini kırdım, tahliyemi istiyorum.

Ragıp Ceylan isimli şahsın eşine 5 el ateş etmesi ve yaralanmasına sebep olmasının ardından kendini savunma şekli şaşkınlık yarattı. Şahıs, 'eşimin kalbi kırıldı.', 'Ben de mağdurum', 'Eşim başımın tacıdır.' diyerek tahliyesini istedi. Mahkeme, tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Ragıp Canan isimli şahıs, eşi Nurtaç Canan boşanmak isteyince ona 5 el ateş ederek yaraladı. Ragıp Canan'ın kendini savunma şekli ise bu kadarı da olmaz dedirtti.

'EŞİMİN KALBİ KIRILDI'

39 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Ragıp Canan, 'Sayın eşime en derin sevgilerimi sunuyorum. Hata benim, bütün suç benim. Biliyorum, eşimin kalbi kırıldı.' dedİ.

'ÖLDÜRME NİYETİM YOKTU'

Canan, sözlerini 'Gayem eşimi sadece korkutmaktı. Öldürme niyetim yoktu. Pişmanım. Eşim benim kıymetlimdir, başımın tacıdır.' diyerek tamamladı.

Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Ragıp Canan, SEGBİS ile katıldı. Müşteki Nurtaç Canan ile taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

Demirören Haber Ajansı'nın aktardığına göre duruşmadaki savunmasında Nurtaç Canan'a seslenen sanık Ragıp Canan, 'Sayın eşime en derin sevgilerimi sunuyorum. Hata benim, bütün suç benim. Biliyorum onun bana kalbi kırılmış, ona hak da veriyorum. Benim gayem eşimi sadece korkutmaktı. İş yerimize ait pos cihazını almakla tehdit ettiği ve benden habersiz bilet aldığı için bir anlık öfkeyle bunu yaptım. Zaten eşimin bacağında kanı görünce hemen oğlumu aradım. Ambulans ve oğlum eve girebilsin diye kapıyı açık bıraktım' dedi.

'BEN DE ÇOK MAĞDURUM'

Sanık Canan, devamında şunları söyledi:

'Öldürme niyetim yoktu. Eşim şikayetinden vazgeçsede geçmese de ben onu seviyorum ve saygı duyuyorum. Biz düşman değiliz. Kolay mı birbirimize bir ömür vermişiz. Ortak bir fidanımız var. Eşim benim kıymetlimdir. Bir anlık aptallıktı. Ben eşimi çok seviyorum. Bilerek, isteyerek yapmadım. Ben eşime kendimi affettirmek, gönlünü almak istiyorum. Bunun için de sizden yardım istiyorum. Eşini çok seven biri olarak pişmanım diyorum.
'Ben de çok mağdurum'

'TAHLİYEMİ İSTİYORUM'

'Benim pişmanlığım sonsuz ve vicdan azabına dönüşen bir pişmanlıktır. Eşim benim başımın tacı. Ben de çok mağdurum. Hepimiz bir tarafa düştük. Esnafım ve iş yerim kapalı. 13 aydır içerideyim. Tahliyemi istiyorum.'

TUTUKLULUK HALİNİN DEVAM ETMESİNE KARAR VERİLDİ

Cumhuriyet savcısı, Adli Tıp Kurumu’nun mağdur hakkında hazırlayacağı raporun beklenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Eşine 5 el ateş eden erkek: Eşimin kalbini kırdım, tahliyemi istiyorum. ile ilgili etiketler cani 5 el ateş kalbini kırdım ragıp ceylan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.