Eşinden şiddet gören kadının molotoflu intikamı!

Amasya Merzifon'da sürekli eşinden şiddet görmekten yakınan kadın intikamını molotof kokteyl ile aldı. Eşinin dükkanını molotof atarak yakan kadın "Dükkanını yakacağım dedim. Arkadaşlarımı aradım yaptık" dedi. Kadının eşinin iş yerine molotof kokteyli attığı o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Amasya’nın Merzifon İlçesi 100. Yıl Sanayi Sitesinde işletilen bir oto yıkamanın molotof kokteyl ile yakılması üzerine polis devreye girdi. 

Eşinden şiddet gören kadının molotoflu intikamı!

Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece 01.30 gibi 3 şahsın araç ile iş yerine gelmeden önce aracın plakalarını söktüğünü, sonrasında maske takarak söz konusu iş yerine geldiklerini, sonra da yüzünde maske bulunan bir kişinin molotof kokteylini iş yerinin camından attığını belirledi.

Eşinden şiddet gören kadının molotoflu intikamı! - Resim : 2
Polisin titiz çalışması sonucu kimlik bilgileri tespit edilen iş yeri sahibi Arif T.'nin ev hanımı eşi A.T., ve arkadaşları olan M.A.A. ve F.Y. gözaltına alındı.

Şüpheli A.T'nin emniyette "Eşim beni darp etti. Kendisine 'iş yerini yakacağım' dedim. Arkadaşlarımı aradım ve yaptık" ifadesini verdiği belirtildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi.

Eşinden şiddet gören kadının molotoflu intikamı! ile ilgili etiketler Amasya polis Şiddet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.