Eşinden boşanan Tuğba Özerk dans videosuyla gündem oldu

30 Haziran 2021'de evlendiği iş insanı Gökmen Tanaçar'dan önceki gün tek celsede boşanan şarkıcı Tuğba Özerk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Sefo'nun İsabelle şarkısı eşliğinde dans eden Tuğba Özerk'in o anlara ait videosu gündem oldu.

1.5 yıl aşk yaşadığı iş insanı Gökmen Tanaçar ile 30 Haziran 2021'de nikah masasına oturan 42 yaşındaki Tuğba Özerk'in kısa süreli evliliği bitti. Tuğba Özerk geçen yıl dünyaevine girdiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile dün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

 

Tuğba Özerk, duruşma sonrası, "Anlaşmalı olarak boşandık. Dört yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok. Karşılıklı bir talebimiz olmadı" dedi. Özerk, boşandıktan bir gün sonra Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.


BOŞANMAYI DANS EDEREK KUTLADI

Boşanma haberiyle gündemde olan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımıyla gündem oldu. Sefo'nun dillere dolanan Isabelle şarkısı eşliğinde dans eden Özerk o anlarını Instagram'dan ''Meraba ben İsabel'' notuyla yayınladı. Özerk'in videosu kısa sürede gündem oldu. Pek çok sosyal medya takipçisi Özerk'in paylaşımına, "Boşandım mutluyum mu demek istemiş?", "Boşanmayı kutluyor", "Ayrılık olumlu etkilemiş", "Boşandığına seviniyor" gibi yorumlarda bulundu.

Eşinden boşanan Tuğba Özerk dans videosuyla gündem oldu

Eşinden boşanan Tuğba Özerk dans videosuyla gündem oldu

Eşinden boşanan Tuğba Özerk dans videosuyla gündem oldu

 

Eşinden boşanan Tuğba Özerk dans videosuyla gündem oldu ile ilgili etiketler Tuğba Özerk Sosyal Medya Gökmen Tanaçar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.