Esin Moralıoğlu kimdir?

Esin Moralıoğlu kimdir? Bir zamanların çok konuşulan ve podyumların en gözde ismi olan Esin Moralıoğlu modellik yapmaya devam ederken mankenler kraliçesi unvanını almıştı.

Esin Moralıoğlu oldukça uzun süredir ortalıklarda gözükmüyordu. Eski mankenler kraliçesi olan Moralıoğlu Çeşme'de tatil yaparken yakalandı. Esin Moralıoğlu'nun son halini görenler şaşırdı. Esin Moralıoğlu aldığı kilolar ve ilerleyen yaşıyla, akıllarda kalan görüntüsünden çok uzaktaydı.

Esin Moralıoğlu kimdir?

ESİN MORALIOĞLU KİMDİR?

25 Ağustos 1969'da doğdu. 1989 yılında Venüs güzeli seçilen Moralıoğlu, bu yıl içerisinde mankenlik yaptıktan sonra, 1990 yılında başrolünü Kadir İnanır'ın oynadığı Tatar Ramazan ve 1992 yılında devam filmi Tatar Ramazan Sürgünde filmlerinde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

Moralıoğlu emlakçılık ile uğraşmaktadır. Esin Moralıoğlu'nun kız kardeşi olan Funda Moralıoğlu'da mankenlik yapmış ve modacı olarak çalışmaktadır.

FİLMOGRAFİ

Filmler

Tatar Ramazan, 1990, Zeynep
Tatar Ramazan Sürgünde, 1992, Zeynep
Şampiyon, 1999
Zülküf ile Zarife, 2000, Zarife
Romantik, 2002, Esin
Ispanaktan Nameler, 2005

Televizyon Dizileri

Yalan, 1997, İpek
Üç Yapraklı Yonca, 1998
Tirvana, 2000
Derya & Deniz, 2002
Bedel, 2003
Umutların Ötesi, 2003
Masum Değiliz, 2005, Selma

Esin Moralıoğlu kimdir? ile ilgili etiketler esin moralıoğlu kimdir kaç yaşında nereli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.