"Eşimin cinsel organı çok küçük!" Psikolog Esra Esmeci'ye gelen soru şoke etti!

En son, "Fulya ile Umudun Olsun" adlı programla adından söz ettiren psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen birbirinden enteresan soruları yanıtlamaya devam ediyor. Ezmeci şimdi de, bir takipçisinin, "Eşimin cinsel organı çok küçük, ne yapmalıyım?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılmasıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, akıllara durgunluk veren itirafları da paylaşmayı ihmal etmiyor.

"EŞİMİN CİNSEL ORGANI ÇOK KÜÇÜK"

En son dün akşam yaptığı soru-cevapta, "Eşimin cinsel organı çok fazla küçük, bunu söyleyince kabul etmiyor." sorusuna verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

"Eşimin cinsel organı çok küçük!" Psikolog Esra Esmeci'ye gelen soru şoke etti!


"BU ERKEK İÇİN ZOR BİR DURUM OLABİLİR"

"Bu bir erkek için zor bir durum olabilir. O yüzden farklı yöntemlerle de ilişkinizi ikiniz için daha keyifli hale getirebilirsiniz. Bunun için cinsel terapiste başvurabilirsiniz. Ama devamlı yüzüne vurmayın, kırıcı bir durum olabilir." yanıtı veren Ezmeci, yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

"Eşimin cinsel organı çok küçük!" Psikolog Esra Esmeci'ye gelen soru şoke etti! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Esra Ezmeci
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.