"Eşim beni aldatıyor" diyerek lokantaya pompalı tüfekle ateş açtı! Dehşet anlar kamerada...

Ankara'nın Sincan ilçesinde Erhan T. isimli bir adam, kendisini aldattığını iddia ederek eşinin çalıştığı restorana pompalı tüfekle ateş açtı. Gündüz vakti dehşete neden olan saldırıda 3 kişi yaralandı.

Ankara Sincan'da saat 14.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Öncü Sokak'ta korkunç bir olay meydana geldi.

ARACINDAN POMPALI TÜFEKLE İNİP ATEŞ AÇMAYA BAŞLADI

Erhan T., yaya trafiğinin yoğun olduğu sokakta otomobilinden pompalı tüfekle inerek, eşinin çalıştığı restorana ateş açmaya başladı. Erhan T.'nin ateş etmesi sırasında çevrede büyük panik yaşandı. Erhan T., 3 el ateş ettikten sonra tüfeği aracına bırakırken, restoranda saçmaların isabet ettiği 3 kişi yaralandı.

"Eşim beni aldatıyor" diyerek lokantaya pompalı tüfekle ateş açtı! Dehşet anlar kamerada...

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Ahmet Arslan'ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Çevredekilerin tepki gösterip üzerine yürüdüğü Erhan T. de polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis, olay yerinde incelemesini sürdürüyor.

"Eşim beni aldatıyor" diyerek lokantaya pompalı tüfekle ateş açtı! Dehşet anlar kamerada... - Resim : 2

 

"Eşim beni aldatıyor" diyerek lokantaya pompalı tüfekle ateş açtı! Dehşet anlar kamerada... ile ilgili etiketler Ankara tüfek Saldırı pompalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.