Eşi, yıldız futbolcuyu saunada sevgilisiyle bastı! /VİDEO

Spartak Moskova takımında oynayan Rus futbolcu Denis Glushakov, saunada sevgilisiyle eğlenirken karısı Daria Glushakov'a yakalandı. Daria, olayın ardından futbolcuya boşanma davası açtı.

Spartak Moskova'nın yıldız futbolcusu Denis Glushakov'un başı, ihanet videolarıyla derde girdi. Rus futbolcu maç öncesi başka bir kadınla banyoda eğlenirken eşine yakalandı. Olay sonrası Rus futbolcunun eşi boşanma davası açtı.

"METRESİYLE BANYODA BASTIM"

Rus futbolunun önemli isimlerinden Denis Glushakov'un eşi Daria Glushakov, yaptığı açıklamada, "Eşime boşanma davası açtığım doğru. Çünkü beni aldattı. İhanete uğradım. Maçtan önce metresiyle birlikte onları banyoda bastım. Videoyu internete kimin yüklediğini bilmiyorum ama bu bir sır değil. Zaten takım arkadaşları da biliyordu." ifadelerini kullandı.

"EŞİM BANA ŞİDDET UYGULADI"

Daria Glushakov ayrıca yaptığı açıklamada eşinden şiddet gördüğünü de söyleyerek, "Denis beni dövdü. Bacağımda çürükler vardı. Omurgam yer değiştirdi." dedi.

 Eşi, yıldız futbolcuyu saunada sevgilisiyle bastı! /VİDEO

Eşi, yıldız futbolcuyu saunada sevgilisiyle bastı! /VİDEO - Resim : 2

Eşi, yıldız futbolcuyu saunada sevgilisiyle bastı! /VİDEO ile ilgili etiketler Aldatma İhanet denis glushakov sauna eşi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.