Eşi tarafından darp edilen kadının intikamı kötü oldu! Saniye saniye kamerada...

Esenyurt'ta bir kadın kendisini darp ettiği iddiasında bulunduğu kocasının arabasına yerden aldığı taşlarla dakikalar boyunca zarar verdi. Kadının o anları ise bir güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde hareketli anlar yaşandı. 

SİNİR KRİZİ GEÇİRİNCE KOCASININ ARABASINA SALDIRDI

İddialara göre eşi tarafından darp edilen bir kadın, sinir krizi geçirerek kocasının arabasına saldırdı. Eşinin uzaklaşmasını fırsat bilen kadın, yerden aldığı taş ile dakikalarca park halindeki arabaya zarar verdi. Çevredeki vatandaşların duruma müdahale etmesi üzerine kadın, “Polisi arayın, sakın siz karışmayın” diyerek tepki gösterdi.

Eşi tarafından darp edilen kadının intikamı kötü oldu! Saniye saniye kamerada...

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Bir süre sonra öfkesinin azalmasıyla kadın olay yerinden uzaklaştı. Kadının saldırdığı arabaysa çekici yardımı ile kaldırıldı. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

 

“EŞİ DAYAK ATIP ARAÇTAN GİDİNCE KADIN SALDIRMAYA BAŞLADI”

Olay anlarını anlatan esnaf Bülent Erdal, “Kadın geldi, ‘Polis çağırın’ dedi. Polis gelmeden önce kadını zaten sakinleştiremedik. Polisi aradık. Dayak yemişti herhalde. Araca taşlar fırlatmaya başladı. Sakinleştiremedik, durmadı. Ondan sonra polis ekiplerini çağırdık. Durdurmaya çalıştık ama durmadı. Arabanın arka camına, ön camına, kaputuna, aynalarına her tarafına taşlarla vurmaya başladı. Biz araya girmeye çalıştığımızda, ‘Polisi arayın’ dedi. Meğerse eşiymiş. Eşinden dayak yemiş. Araçtan indi, köpeğini aldı diğer tarafa doğru gitti. Eşi gidince, araca saldırmaya başladı” dedi.

 

Eşi tarafından darp edilen kadının intikamı kötü oldu! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Kadın Esenyurt koca araba taş kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.