Eşi Serdar Oral'ın vefatıyla yıkılan Özgü Namal sonunda İstanbul'a döndü

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif karakteriyle gönüllerde taht kuran ve uzun yıllardır hiçbir projede yer almayan 42 yaşındaki oyuncu Özgü Namal, geçtiğimiz yıl kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eşli Ahmet Serdar Oral’ın vefatından sonra ilk kez İstanbul’da görüntülendi.

Ünlü oyuncu Özgü Namal, 2020'de kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden 2014 yılında hayatını birleştirdiği eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral’ın vefatından sonrası İstanbul’da ilk kez görüntülendi.


Eşi ve çocuklarıyla birlikte Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan Özgü Namal, eşinin vefatından sonra İstanbul’a geri dönmüştü. Kameralardan uzakta yaşayan Özgü Namal, dün İstanbul’da ilk kez görüntülendi.

Eşi Serdar Oral'ın vefatıyla yıkılan Özgü Namal sonunda İstanbul'a döndü

İki çocuğu bulunan Özgü Namal, eşinin hayatını kaybetmesinden sonra çocuklarıyla birlikte kameralardan uzak bir hayata yaşamaya başlamıştı. 2000’li yıllarda birçok önemli projede yer alan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Özgü Namal, Ahmet Serdar Oral ile evlendikten sonra Köyceğiz’e yerleşmişti.

ÖZGÜ NAMAL TEKRAR İSTANBUL’A DÖNDÜ

İstanbul’a yerleşen Özgü Namal, uzun bir aradan sonra ilk kez oğlu Nefes ile Ümraniye’de görüntülendi. Magazin Kuryesi'nin haberine göre oğluyla birlikte alışverişe çıkan başarılı oyuncu, daha sonra yemek yiyerek keyifli bir gün geçirdi.

Eşi Serdar Oral'ın vefatıyla yıkılan Özgü Namal sonunda İstanbul'a döndü ile ilgili etiketler Özgü Namal Ahmet Serdar Oral
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.