Eşi nedeniyle Burcu Çetinkaya'yı gazeteden kovdular!

Ünlü rallici Burcu Çetinkaya, eşinin CHP'den belediye başkan adayı gösterilmesinin hemen ardından büyük bir sürpriz yaşadı. Burcu Çetinkaya, Mehmet Fatih Bucak'ın CHP'den aday olmasının ardından 5,5 yıldır çalıştığı Türkiye Gazetesi'nden kovuldu!

Ralli pilotu Burcu Çetinkaya'nın, İhlas Holding'e ait Türkiye gazetesi ile yolları ayrıldı.

Ayrılığın, Çetinkaya'nın eşi Mehmet Fatih Bucak'ın CHP'nin Siverek belediye başkan adayı olmasının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

Burcu Çetinkaya, Türkiye gazetesinin kendisi ile çalışmak istemediğini Twitter hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu.

Eşi nedeniyle Burcu Çetinkaya'yı gazeteden kovdular!

"GAZETENİN TALEBİ ÜZERİNE..."

Üç yılı aşkın süredir Türkiye gazetesi için söyleşiler yapan Çetinkaya, "Türkiye Gazetesi'nin talebi üzerine yollarımızı nazikçe ayırdık. Geçen 5,5 sene ve değerli dostluklar ve deneyimler için kocaman teşekkürler" mesajını paylaştı. Çetinkaya, ayrılık için başka bir gerekçe sunmadı.

Eşi nedeniyle Burcu Çetinkaya'yı gazeteden kovdular! - Resim : 2

KOCASI ADAY OLUNCA KOVULDU

Ancak kulislerde, Çetinkaya'nın eşi Mehmet Fatih Bucak'ın CHP tarafından Siverek Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmesinin bu karara neden olduğu dillendiriliyor.

Burcu Çetinkaya 2015 yılında Bucak Aşireti'nden Mehmet Fatih Bucak'la evlenmişti.

 

 

Eşi nedeniyle Burcu Çetinkaya'yı gazeteden kovdular! ile ilgili etiketler Türkiye gazetesi İhlas Holding
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.