Eşi gözleri önünde hafriyat kamyonun altında kaldı!

Fatih'te Bezmialem Vakıf Üniversitesi hastanesinden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan Arefe Çakır, hafriyat kamyonunun altında kalarak öldü.

62 yaşındaki Arefe Çakır, Fatih'te Bezmialem Vakıf Üniversitesi hastanesinden çıktıktan sonra yolun karşına geçmeye çalışırken hafriyat kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti.

Eşinin ölümüne şahit olan Hüseyin Çakır ise kazayı polislere gözyaşları içinde anlattı.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi hastanesinde muayene olduktan sonra eşi Hüseyin Çakır ile birlikte eve gitmek için yola çıkan 62 yaşındaki Arefe Çakır, trafik ışıklarına ve yaya geçidinin bulunduğu alana 30 metre kala karşıdan karşıya geçmeye çalıştı.

0ff4f591603b0688ea7ce627598bfbdb

EŞİ KARŞIYA GEÇMEYİ BAŞARDI, YAŞLI KADIN GEÇEMEDİ!

Hüseyin Çakır karşıya geçmeyi başarırken talihsiz kadın Aksaray istikametinde seyreden A.H.K idaresindeki hafriyat kamyonunun altında kalarak feci şekilde can verdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri talihsiz kadını kamyonun altından çıkardı.

POLİSLERE GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Arefe Çakır'ın eşi Hüseyin Çakır o anları ise acılı gözlerle izledi. Kadına ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri ise yaşlı kadının öldüğünü belirledi. Eşini gözleri önünde kaybeden tahilsiz eş Hüseyin Çakır, olayı polis ekiplerine gözyaşı dökerek anlattı.

Kazanın ardından kamyon şoförü A.H.K gözaltına alınarak polis karakoluna götürülürken talihsiz kadının yakınlarına da haber verildi. Olay yerine gelen Arefe Çakır'ın çocukları gördükleri manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu. Acılı aileyi polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar teselli etti.

Eşi gözleri önünde hafriyat kamyonun altında kaldı! ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti hafriyat kamyon öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.