Eşi evi terk etti, sorumlu tuttuğu komşusunu öldürdü!

Antalya'da, eşinin kendisini terk etmesinden sorumlu tuttuğu komşusu Bayram Kır'ı sokak ortasında tabancayla vurarak, öldüren Celil Dumanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olay, dün akşam saatlerinde, Kepez ilçesine bağlı Sütçüler Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaat işçisi olarak çalışan Celil Dumanlı'nın eşi S.D., bir süre süre önce evi terk etti. 3546 Sokak üzerinde arkadaşlarıyla birlikte evin bahçesinde oturan, adliyede şoförlük yapan Bayram Kır'ı gören Celil Dumanlı, aynı sokaktaki evine giderek, tabancasını yanına aldı. Eşinin evi terk etmesinden sorumlu tuttuğu Kır'ın yanına gelen Dumanlı, 8 yılllık komşusuna bağırmaya başlayıp, silahı ateşledi. Tutukluk yapan silah ateş almayınca Kır, olay yerinden kaçtı.

Bayram Kır'ı aynı sokak ortasında yakalayan Celil Dumanlı, tabancasıyla 5 el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Kır'ı görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Celil Dumanlı ise elinde tabancayla koşarak, olay yerinden ayrıldı. Kır, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Doktorların hemen müdahale ettiği Bayram Kır, hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri, Celil Dumanlı'yı yakalamak için çalışma başlattı. Dumanlı, evinde yunus ekiplerince gözaltına alındı. Olayda kullanılan tabanca ise Dumanlı'nın oturduğu bina içinde bulundu. Evde inceleme yapılırken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Celil Dumanlı'nın ifadesini aldı. Bu sırada evde bulunan Dumanlı'nın engelli çocukları, balkonda oturarak, polisleri izledi. İfadesi tamamlanan Celil Dumanlı, polis merkezine götürüldü.

Eşi evi terk etti, sorumlu tuttuğu komşusunu öldürdü!

KARISINI DA ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ

Celil Dumanlı, polis merkezindeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Dumanlı'nın ifadesinde, "Eşim benim üzerine kayıtlı telefonu kullanıyordu. Gelen ekstrede bir numara ile 4-5 kez görüştüğünü gördüm. Geçmiş ekstreleri de GSM şirketinden istedim. O ekstrelerde de bu numara vardı. Bu sırada eşim evi terk etti. Uzaktan oğlumun telefonundan bu numarayı aradığımda telefonu komşum Bayram Kır açtı. Ben de konuşmadan kapattım. Yanına giderek ateş ettim ardından eve gittim sonrasında polisler gelip beni aldı" dediği bildirildi.

Savcılık sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan Celil Dumanlı, tutuklandı. Dumanlı, gazetecilere komşusunu eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü anlatırken, ağladı.

Diğer yandan Celil Dumanlı'nın, Bayram Kır'ı öldürdükten sonra eşi S.D.'yi de öldürmek istediği ancak bulamadığı belirtildi.

Eşi evi terk etti, sorumlu tuttuğu komşusunu öldürdü! ile ilgili etiketler Antalya polis cinayet Kepez devlet hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.