Eşi evde ölü bulundu, o 3 yaşındaki kızını suçladı!

Gözaltına alınan Olcay C. ifadesinde, "Olay, 3 yaşındaki kızımın ruhsatsız olan tabam ile oynaması sonucu meydana geldi. Ateş alan tabancadan çıkan kurşun Güldane'ye isabet etti. Suçsuzum" dedi...

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde dün gece 3 çocuk annesi Güldane C. evinde tabanca ile vurularak öldü. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan eşi Olcay C., "Benim eşim ile hiç bir sorunum yoktu. Ölümüne, evde tabanca ile oynayan 3 yaşındaki kızım neden oldu" dedi.

DHA'nın haberine göre, Balıkesir'in Bandırma İlçesi İhsaniye Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi 24 yaşındaki Güldane C., evinde tabancadan çıkan kurşunun göğsüne isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Genç kadın silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Güldane C. doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

EŞİ, KADININ YAKINLARI TARAFINDAN DÖVÜLDÜ

Olayın hemen ardından otomobili ile devlet hastanesine gelen Güldane C.'nin hurdacılık yapan eşi Olcay C., ölen kadının yakınları tarafından dövüldü. Polis tarafından gözaltına alınan 28 yaşındaki Olcay C. emniyet müdürlüğündeki ifadesinde, "Ben eşimi çok seviyorum. Aramızda hiç bir sorun yoktu. Olay, 3 yaşındaki kızımın ruhsatsız olan tabam ile oynaması sonucu meydana geldi. Ateş alan tabancadan çıkan kurşun Güldane'ye isabet etti. Suçsuzum" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulaması devam eden Olcay C. adliyeye çıkartılacak.

Eşi evde ölü bulundu, o 3 yaşındaki kızını suçladı! ile ilgili etiketler Balıkesir cinayet Sorgu ifade
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.