"Eşi, dostu listeden silin" talimatı lafta kaldı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ‘eş-dost-akrabaları listeden çıkarın talimatı’ lafta kaldı. Kılıçdaroğlu’nun başta kendi olmak üzere parti yöneticilerinin tamamının akrabaları kesinleşen listelerde üst sıralara yerleşti.

Meclis üyesi listelerine herkesin akrabasını yazdırmasına tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “81 il başkanına akrabaları temizleyen talimatı verdim” açıklamasının ardından değişen olmadı.

Akşam gazetesinden Ercan Öztürk'ün haberine göre, İl Seçim Kurulu’nun askıya çıkardığı son listede hiçbir değişiklik olmadı. Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun akrabası Müslüm Tekin Çankaya’dan, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Nuray Çepni Maltepe’den, Tekin Bingöl’ün kuzeni Nevzat Gül Kadıköy’den, Erdoğan Toprak’ın kardeşi Hasan Toprak Çorlu’dan, Seyit Torun’un yeğeni Sami Torun Ordu Altınordu’dan, Sinan Aygün’ün kardeşi Şehnaz Sibel Aygün Çankaya’dan, Gökhan Zeybek’in kuzeni Serdar Sarıoğlu Sarıyer’den, Mersin vekili Cengiz Gökçel’in ağabeyi Mersin Toroslar’dan listeden silinmedi.

"Eşi, dostu listeden silin" talimatı lafta kaldı!

KAFTANCIOĞLU SON ANDA

İstanbul’da teşkilatın tepkisini çeken Canan Kaftancıoğlu, akrabası aynı zamanda hastanesinin müdürü Öztürk Tatar için son ana kadar mücadele verdi. Tatar ile Bağcılar ilçe tarafından evrakları eksik verildiği için listeden düşürülen Salıcı’nın akrabası Zeynel Yılmaz 11. sıralardan listeye girdi.

PM ÜYESİNİN NİŞANLISI

PM üyesi Pınar Uzun’un nişanlısı, Sami Can Okakın 19’ncu sıradan girdi. Onursal Adıgüzel’in Avcılar’da yazdırdığı Erol Şahin ile Aykut Erdoğdu’nun şoförü Ümit Güven Şişli’deki yerini korudu. Kardeşi Hasan Toprak’ı Çorlu ikinci sıradan listeye yazdıran Erdoğan Toprak, arkadaşlarının çocuklarını da ekledi. Toprak’ın yakını İnan Güney de Beşiktaş’tan listeye girdi.

TEPKİDEN KORKTU, MİTİNG YOK

İzmir teşkilatında Tuncay Özkan gerilimi devam ediyor. Özkan, Buca’da Eski Belediye Başkan Yardımcısı Suat Nezir’in yerine Erhan Kılıç’ı, Çiğli’de Utku Gümrükçü’yü ve Çeşme’de Ekrem Oran’ı aday yaptırmayı başardı. Özkan’ın çok sayıda dost ve arkadaşını da meclis üyesi listesine yazdırdığı öğrenildi.

Parti içinden ‘ilçe teşkilatları eylem hazırlığında’ istihbaratı gelince Kılıçdaroğlu, tepkilerden korkup İzmir’de 5 ve 13 Mart’ta planladığı iki mitingini iptal etme kararı aldı.

"Eşi, dostu listeden silin" talimatı lafta kaldı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Canan Kaftancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.