Eşi Çağlar Ökten'in sahnesine konuk oldu... Seda Sayan şarkı söylerken kendinden geçti

Star TV ekranlarında bugün yeni sezonuna başlayan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programının sunucusu ve şarkıcı Seda Sayan, önceki akşam eşi Çağlar Ökten'in sahnesine konuk oldu. 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan şarkı söylerken adeta kendiden geçti.

Kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile geçtiğimiz Nisan ayında 7’inci evliliğini yapan Seda Sayan bu sabah televizyon ekranlarına geri döndü. Programı sezon finali yaptıktan sonra eşiyle birlikte tatilden tatile koşan Seda Sayan bugün 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programıyla ekranlara geri döndü.

EŞİNİN SAHNESİNE KONUK OLDU

Önceki akşam bir mekanda konser veren eşi Çağlar Ökten'in yalnız bırakmayan Seda Sayan bir ara sahneye çıkarak hayranlarına sürpriz yaptı. Seda Sayan şarkı söylediği anlarda adeta kendinden geçti. Ünlü şarkıcının o anları sosyal medyada paylaşıldı.

Eşi Çağlar Ökten'in sahnesine konuk oldu... Seda Sayan şarkı söylerken kendinden geçti

 

SEDA SAYAN'IN ESKİ EŞLERİ

Seda Sayan'ın eski eşleri: Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19)

Seda Sayan'ın çocukları: Oğulcan Engin (31)

seda-sayan-caglar-okten

Seda Sayan'ın 7. eşi Çağlar Ökten ile, oğlu Oğulcan Engin'in arasında 3 yaş var. Tek çocuğu olan Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu. Çağlar Ökten'in ise önceki evliliğinden dünyaya gelen Artur Ökten adında bir oğlu var.

Sahne adı Seda Sayan ile tanınan ünlü sanatçının gerçek adı ise Aysel Gürsaçer.

 

Eşi Çağlar Ökten'in sahnesine konuk oldu... Seda Sayan şarkı söylerken kendinden geçti ile ilgili etiketler Seda Sayan Konser Sosyal Medya çağlar ökten sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.