Eşi başka bir kadına dini nikah kıydı!

Şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında atılan iddiaya göre, Ali Küçükbalçık'ın başka bir kadına imam nikâhı kıydığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde iki kadınla birlikte görülen daha önce de aldatıp Kibariye tarafından affedilen Ali Küçükbalçık hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Magazin gündemini sallayan iddiada Küçükbalçık'ın başka bir kadına imam nikâhı kıydığı söylendi.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında ortaya atılan iddiaya göre, Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, 'Gamze' isminde Adana'da ikamet eden bir kadına imam nikâhı kıydı hatta İstanbul'da Gamze Hanım için bir ev de tuttu.

Gamze Hanım'ın biyoenerji uzmanı olduğu da iddia edildi.

Eşi başka bir kadına dini nikah kıydı!

MEKANDAN PARA ÖDEMEDEN GİTTİLER

Kibariye'nin Küçükbalçık'ın borçları yüzünden Bodrum'daki evini sattığı iddia edilmesinin ardından Söylemezsem Olmaz programındaKİ bilgiye göre, Ali Küçükbalçık'ın gizemli kadınlarla göründüğü fotoğrafın sırrı da ortaya çıktı.

İddialara göre, Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın iki kadınla beraber görüntülendiği zaman çekilen fotoğraflar İstanbul'da korkutucu depremin yaşandığı günden. Bir diğer iddia ise Küçükbalçık ile yanından bulunan 2 kadının mekandan hesabı ödemeden apar topar kaçtığı.

Eşi başka bir kadına dini nikah kıydı! - Resim : 2

 

Eşi başka bir kadına dini nikah kıydı! ile ilgili etiketler Bodrum Beyaz TV Kibariye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.