Eser Yenenler'den romantik paylaşım! ''Hep o sarıldığımız andayım''

Ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla eşi Berfu Yıldız'la evlilik yıl dönümlerini kutladı. 

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı program ile hayatımıza giren Eser Yenenler, program bittikten sonra bir şov programı yapmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdilerde yeni bir proje ile karşımıza çıkmayan oyuncu Eser Yenenler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beğeni kazandı.

İlk evlilik yıldönümünü kutlayan Eser Yenenler, bu özel güne dair satırlarıyla ne kadar romantik bir kişiliği olduğunu da göstermiş oldu. Evlilik gününde çekilmiş bir karelerini hesabından paylaşan oyuncu bu görüntünün altına şunları yazdı:

“O gün öyle bir sarıldık ki karım.. Evlendik sonra, bir yıl olmuş hatta, zaman tuhaf şey, ben sanki hep o sarıldığımız andayım”

Eser Yenenler'den romantik paylaşım! ''Hep o sarıldığımız andayım''

Eser Yenenler'den romantik paylaşım! ''Hep o sarıldığımız andayım'' ile ilgili etiketler Eser Yenenler Berfu Yıldız berfu yenenler evlilik yıl dönümü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.