Eser Yenenler Show'daki Danla Bilic kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Nasıl zayıfladı? Sevgilisinden neden ayrıldı?

Eser Yenenler Show'daki Danla Bilic kimdir? Sosyal medya'nın son zamanlarda yükselen değerlerinden Danla Bilic bu akşam Eser Yenenler Show'a katılıyor. Youtube kanalında makyaj video yayınları yapan Danla Bilic'in hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.Vatandaşlar ünlü Youtuber'ın hayatını araştırmaya başladı.Peki Eser Yenenler Show'daki Danla Bilic kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Nasıl zayıfladı? Sevgilisinden neden ayrıldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Eser Yenenler Show'daki Danla Bilic kimdir? Ünlü Youtuber Danla Bilic TV 8'in yeni programı EYS'un konuğu oluyor.Youtube kanalında makyaj videoları yayını yapan Danla Bilic'in hayatı vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor.Verdiği kilolar ve sevgilileri ile gündeme gelen Danla Bilic bilinmyenleri Eser Yenenler Show'da anlatıyor.Peki Eser Yenenler Show'daki Danla Bilic kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Nasıl zayıfladı? Sevgilisinden neden ayrıldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Eser Yenenler Show'daki Danla Bilic kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Nasıl zayıfladı? Sevgilisinden neden ayrıldı?

DANLA BİLİC KİMDİR?

Gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde dümyaya geldi. Aslen Kütahyalı olan Danla Bilic, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürüyor. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile milyonlarca kişiye ulaşsa da ilk olarak Twitter’da dikkatleri üzerine çekti.

Youtube'da paylaştığı makyaj videolarında yaptığı sert eleştirileriyle fenomen oldu. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu. Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Danla Bilic, kendi makyaj markasını oluşturdu.

MAKYAJ VİDEOLARI İLE ÜNLÜ OLDU

Youtube'daki kanalında yayınladığı makyaj videoları ile ünlü olan Bilic, kendi makyaj malzemeleri markasını da çıkardı.

Diğer sosyal medya fenomenleri, özellikle de Orkun Işıtmak ile girdiği polemik ile gündem olan Danla Bilic, ünlüler ile de yakın arkadaş.

Videolara yönelik kısayollar

- Space tuşu ile videoyu durdurabilir ve yeniden oynatmaya başlayabilirsiniz.

- Mouse ile çift tıkladığınızda ekranı tam ekran yaparbilir ve bir daha çift tıkladığınızda bu işlemi geri alabilirsiniz.

- Home tuşu ile videonun başına, End tuşu ile videonun sonuna gidebilirsini.

- Numerik klavyedeki her bir rakam ile videonun yüzdelik kesimlerine atlayabilirsiniz. 1 ile %10, 3 ile %30, 9 ile %90 gibi.

- Sağ ve sol ok tuşları ile videoları 5 saniye geri ve ileri atlatabilirsiniz. Ctrl + sağ ok tuşu ile 10 saniye ileri, Ctrl + sol ok tuşu ile 10 saniye geri gidebilirsiniz.

- Yukarı ok tuşu ile ses açarken aşağı ok tuşu ile sesi kapatabilirsiniz.

Öneriler

- Ayrıca video hakkında teknik bilgileri edinmek için mouse ile videonun üstüne sağ tıkladığınızda çıkan menüden "Meraklısı İçin İstatistikler" kısmını seçip videonun ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.

- Video indirmek için en kolay yöntem videonun URL'sinin başına "ss" getirmek. ssoutube.com/ ile doğrudan video indirme sayfasına yönlendirilirsiniz.

- Videoların hızını değiştirmek istiyorsanız videonun sağ alt kısmındaki ayarlar görseline tıklayıp istediğiniz oranda yavaşlatıp hızlandırabilirsiniz.

- Bir sanatçının müziklerini dinlemek istediğinizde Youtube.com/user/Disco adresinden aratıp sadece o kişinin müziklerini dinleyebilirsiniz. Ek önerilerin çıkmasını engellemiş olursunuz.

- Videonuzu animasyon şeklinde izlemek istiyorsanız video URL'sinin sonuna "&pow=1&nohtml5=1" yazıp enter tuşuna basın.

- Youtube'un arama çubuğuna "Beam me up, Scotty" yazarsanız videolar "ışınlanarak" mavi bir efektle gelecektir.

- Youtube'un arama çubuğuna "Do the Harleme Shake" yazıp birkaç saniye beklerseniz ekranınız Harlem Shake yapmaya başlayacaktır.

- Youtube arama çubuğuna "use the fore, Luke" yazarsanız ekran hareketli bir hale gelecektir.

- Youtube arama çubuğuna "dog meme" yazarsanız linkler farklı farklı renklerde gelecektir.

 

Eser Yenenler Show'daki Danla Bilic kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Nasıl zayıfladı? Sevgilisinden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.