Eser Yenenler koronaya yakalandı

Ünlü oyuncu Eser Yenenler'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Testi pozitif çıkan oyuncunun evinde olduğu ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Yenenler, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Çok dikkat etmeme rağmen Covid-19 testim pozitif çıktı ama çok şükür hafif semptomlarla geçiyorum." dedi.

Hürriyet'in haberine göre, başarılı oyuncu ve televizyon programcısı Eser Yenenler koronavirüse yakalandı. 

Test sonucunun pozitif çıktığı belirtilen oyuncunun, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yenenler'in İstanbul'daki evinde karantinada bulunduğu öğrenildi.

Eser Yenenler koronaya yakalandı

ESER YENENLER: HAFİF SEMPTOMLARLA GEÇİRİYORUM

Koronavirüse yakalanmasıyla ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yapan Eser Yenenler, şu ifadeleri kullandı:

"Çok dikkat etmeme rağmen Covid-19 testim pozitif çıktı ama çok şükür hafif semptomlarla geçiyorum. Kuzey ve Berfu negatif, İzmit’te ailesinin yanında. Ben kendimi izole edip gerekenleri yapıyorum. Daha ağır geçirenlere acil şifalar diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim."

Eser Yenenler koronaya yakalandı - Resim : 2

ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler 14 Şubat 1984'te Bursa'da dünyaya geldi. Oyuncu, yazar ve sunucu olarak tanıdığımız Eser Yenenler 11 yaşında tiyatro sahnesine çıkmaya başladı. İlk ve ortaokulu doğduğu Bursa'da bitiren Yenenler, liseyi de Bursa'da, Gazi Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Yenenler 6 yaşındayken babasını kaybetmiştir.

ESER YENENLER OYUNCULUK KARİYERİ

11 yaşından itibaren sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta sahnede yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırdı. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sundu. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programını yapmaya başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan programı yaptı. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran, Hülya Avşar, Acun Ilıcalı, Özgü Namal, Murat Boz ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yaptı. Şu an TV8 kanalında, "Eser Yenenler Show" programını sunup yönetiyor...

Eser Yenenler koronaya yakalandı ile ilgili etiketler Eser Yenenler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.