Esenyurt'u karıştıran taciz iddiası

İstanbul Esenyurt’ta 11 yaşındaki kız çocuğunun yabancı uyruklu bir şahıs tarafından tacize uğradığı iddiası üzerine mahalleli bir kişiyi linç etmeye kalktı. Bir iş yerine sığınan şahsı polis ekipleri gözaltına aldı.

Güzelyurt Mahallesi'nde iddiaya göre 11 yaşındaki kız çocuğu 38 yaşındaki yabancı uyruklu bir şahıs tarafından taciz edildi. Olay duyulunca büyük öfke yarattı, mahalleli şahsı linç etmek istedi.

Bu sırada yabancı uyruklu şahıs, mahallelinin elinden kurtularak bir işyerine sığındı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve özel harekat ekipleri vatandaşları sakinleştirmek için uzun süre uğraştı.

'İKİ EŞİM DOKUZ ÇOÇUĞUM VAR' DEDİ

Vatandaşların sakinleşmemesi üzerine polis ekipleri, şüpheli şahsı zırhlı araca koyarak polis merkezine götürdü. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen şahsın ilk ifadesinde, iki eşi ve 9 çocuğunun olduğu ve kız çocuğuna sadece adresi sorduğunu söylediği öğrenildi.

Esenyurt'u karıştıran taciz iddiası ile ilgili etiketler Taciz Esnyurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.