Yerli Malı Haftası'nda gıda zehirlenmesi! 47 kişi hastaneye kaldırıldı

Esenyurt’ta Yerli Malı Haftası nedeniyle kutlama yapılan bir ilkokulda 47 öğrenci gıda zehirlenmesi yaşadı. Öğrenciler Esenyurt’ta devlet ve özel olmak üzere çok sayıda hastaneye sevk edildi.

Olay, akşam saatlerinde Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde bulunan Erdoğanlar İlkokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yerli Malı Haftası’ndan dolayı okulda yemek yiyen farklı sınıflardaki 47 öğrencide gıda zehirlenmesi yaşandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kimi öğrenciler ambulansla kimileri ise kendi imkanlarıyla çevredeki özel ve devlet hastanelerine gitti. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİ...

Zehirlenen öğrencilerden birinin velisi Abdulkadir Çelik, “Okuldan arayıp ‘çocuklar hastaneye kaldırıldı’ dediler. Biz de kalkıp hastaneye geldik. Ambulansla çocukları buraya taşımışlar. ‘Gıda zehirlenmesi’ dediler. Bugün Yerli Malı Haftası varmış. Yemek karıştırmışlar bundan dolayı. Sağlık durumları iyi” dedi.

Yerli Malı Haftası'nda gıda zehirlenmesi! 47 kişi hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Esenyurt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.