Esenyurt'ta üretim atölyesinde baca patladı!

Eyüpsultan'da bir üretim atölyesinde yangın çıktı. Musluk üretim atölyesinde pres bacalarında basınç nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, bir musluk üretim atölyesinde yangın çıktı.

Saat 17.00 sıralarında Topçular Mahallesi Karakol Sokak'ta bulunan pres makine bacaları alev aldı. Atölyede bulunan işçiler yangını görmeleriyle birlikte kendilerini dışarı attı.

İşçiler ihbarı üzerine itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiyeciler yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Esenyurt'ta üretim atölyesinde baca patladı!

YAĞLAR BACAYI KOMPLE YAKMIŞ

İçeride bulunan işçilerden Deniz Özmiş, korkutan yangını şöyle anlattı: "Makinede çalışıyordum. Bir anda arkamdan basınçla beraber gaz kapıyı açtı. Yangın çıktı, alevler yükseldi. Biz de binayı terk ettik. Pres bacasından yağlar tutuşmuş yağlar da bacayı komple beş kat boyunca yaktı. Baca basınçla patladı. İçerde mahsur kalan ya da yaralı yok."

Esenyurt'ta üretim atölyesinde baca patladı! ile ilgili etiketler Esenyurt patlama Yangın musluk üretim atölyesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.