Esenyurt’ta tekstil fabrikası alev alev yandı

Esenyurt’ta 800 metrekare üzerine kurulu 4 katlı tekstil fabrikasında yangın çıktı. 3. ve 4. katlara yayılan yangında, alevlerin içinde kalan yabancı uyruklu bir kişi yaşadığı panikle 3. kattan beton zemine atladı.

İstanbul'un ilçesi Esenyurt'ta, bulunan bir tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

İstiklal Mahallesi'nde bulunan 800 metrekare alan üzerine kurulu 4 katlı fabrikanın 3. ve 4. katını alevler sardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri alev alev yanan fabrikaya dört bir yandan müdahale etti.

Esenyurt’ta tekstil fabrikası alev alev yandı

Çok sayıda ilçeden itfaiye ekiplerinin destek verdiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında mahsur kalan yabancı uyruklu Jamil Muhhamed isimli bir kişi 3. kattan beton zemine atladı. Yaralı olarak itfaiye ekipleri tarafından sağlık ekiplerine teslim edilen Jamil Muhammed’in ilk müdahalesi olay yerinde yapılırken daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonrası yangın kısa sürede söndürüldü. Polis ekipleri, yangının çıkış nedenine ilişkin çalışma başlattı.

İHA - DHA

Esenyurt’ta tekstil fabrikası alev alev yandı ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt Yangın tekstil fabrikası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.