Esenyurt'ta taksi durağı önünde silahlı kavga: 3 ölü, 4 yaralı

Esenyurt'ta taksi durağı önünde çıkan silahlı, sopalı kavgada 5 kişi pompalı tüfekle vurularak, ağır yaralandı. Pompalı tüfekli saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Tedavi altına alınan 7 yaralıdan 3'ü öldü. Olay anları ve çevrede yaşanan panik, güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay Esenyurt Meydanı'nda meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan taksiciler durak önünde kavga etti. Silah ve sopaların kullanıldığı kavgada bir kişi pompalı tüfekle 7 kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Pompalı tüfekli saldırgan olay yerinden kaçtı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan 7 kişiden 3'ü öldü.

Esenyurt'ta taksi durağı önünde silahlı kavga: 3 ölü, 4 yaralı

Olayı öğrenerek Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne gelen yaralıların yakınları fenalık geçirdi.

Esenyurt'ta taksi durağı önünde silahlı kavga: 3 ölü, 4 yaralı - Resim : 2

Polis, kavgaya karışanları yakalamak için çalışma başlattı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Öte yandan silahlı kavga anı ve çevrede yaşanan panik güvenlik kamerası ile bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde elinde silah olan kişiyi engellemeye çalışan biri yer alıyor. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredekiler panikle kaçışıyor. Bir kişinin yerde yaralı olarak yattığı görülüyor.

Esenyurt'ta taksi durağı önünde silahlı kavga: 3 ölü, 4 yaralı - Resim : 3

Meydandakiler kendilerini korumak için siper alıyor.

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Esenyurt’ta sabah taksiciler arasında çıkan kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi.

Olay, sabah saatlerinde Esenyurt Meydanı'nda bulunan bir taksi durağında meydana geldi. İddiaya göre iki taksi durağı çalışanları arasında yolcu alma verme meselesi yüzünden çıkan kavgada silahlar konuştu. Kavga sırasında pompalı tüfeklerden çıkan saçmalar ile kardeş olan Cengiz Dayanmaz Yavuz Dayanmaz ve Sinan Öztürk isimli taksiciler ağır yaralandı.

Yaralılar kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 2 vatandaşın ise tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Yaşanan olay sonrası polis kaçan şüphelileri ararken olayın görgü tanığı bir vatandaş ise yaşananları anlatarak, “İçeride oturuyorduk, silah sesleri geldi dışarı çıktığımızda 3 kişi taksi durağına doğru sıkıyordu yaklaşamadık. Bir kişi daha geldi. 2 pompalı tüfek vardı. İnsanlar çoğaldıkça bizde yanlarına gittik baktık ki yaralılar yerdeydi. Saldırgan birisinin kaçtığını gördük genç birisiydi” dedi.

AJANSLAR

 

Esenyurt'ta taksi durağı önünde silahlı kavga: 3 ölü, 4 yaralı ile ilgili etiketler Esenyurt silahlı kavga taksi durağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.