Esenyurt’ta şoke eden olay! Bir vatandaş iç çamaşırıyla böyle dolaştı...

Esenyurt’ta önceki gün gece saatlerinde bir vatandaş iç çamaşırıyla sokakta ilginç hareketler sergileyip gözden kayboldu. İş yerinin güvenlik kamerasına bakan esnaf görüntüyü görünce büyük şaşkınlık yaşadığını ifade ederek, “Bir an kamera şakası sandım” dedi.

Olay, önceki gün gece saatlerinde Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, genç bir adam iç çamaşırıyla dolaşarak tek ayaküstünde sekip sokakta dolaştı. O sırada iş yerinin güvenlik kamerasını kontrol eden bir esnaf yaşanan olayı görünce büyük şok yaşadı.

“BİR AN KAMERA ŞAKASI SANDIM”

Olay hakkında konuşan esnaf Fırat Avşar, “Gece geç saatlerde fark ettim, kapıya çıktım belki bir sorunu vardır ama çıktığımda kaybolmuştu. Kendisi herhalde yabancı uyrukluydu. Görünce şaşırdım tabi ki. Çıplak bir adam, gece yarısı soğuk bir havada ne yapabilir ki? Bir an kamera şakası sandım, dans ediyordu ve sekiyordu etrafta. Buralı olsaydı böyle bir şey yapmazdı muhtemelen yabancıydı” dedi.

TEK AYAKÜSTÜNDE SEKTİ

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde şahısın tek ayaküstünde sekerek sokağa gelmesi ardından şahısın yeniden sekerek ve ilginç hareketler sergileyerek kamera kadrajından çıkıp sokağı terk etmesi görülüyor.

Esenyurt’ta şoke eden olay! Bir vatandaş iç çamaşırıyla böyle dolaştı... ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt çıplak adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.