Şimdi de düğün salonunda pazar ayini!

Market altından meyhane, kokoreççi altından pavyon çıktığı ve Uganda güzellik yarışmasının düzenlendiği Esenyurt yine bir ilginçliğe sahne oldu. İlçede düğün salonu olarak faaliyet gösteren bir mekanda Afrikalılar tarafından izinsiz pazar ayini düzenlendi.

Yeni tip koronavirüs salgınını önleme amacıyla sık sık hatırlatılan sosyal mesafe, temizlik ve maske kuralları Esenyurt’ta Afrikalıların izinsiz pazar ayininde hiçe sayıldı.

Durumu ihbar alan Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, düğün salonuna baskın düzenledi. İçeride çoğu maskesiz onlarca kişinin olduğunu ve sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığını gören polis cezai işlem yapmak üzere tutanak hazırlamak istedi. Polisin ceza yazmasını engellemek isteyen şahıslar mukavemet gösterip zor kullandı.

Şimdi de düğün salonunda pazar ayini!

18 BİN LİRA CEZA

Ekipler, maskesiz şekilde kuralları hiçe saydığı görülen 20 kişiye 900’er liradan toplam 18 bin lira para cezası uyguladı.

“MİSS UGANDA YARIŞMASI DÜZENLEMİŞLERDİ”

Geçtiğimiz günlerde yine Afrikalı bir grup bir gece kulübünde Miss Uganda yarışması düzenlemiş polis tarafından yine ceza yazılmıştı.

Öte yandan ilçede bulunan bir marketin altından meyhane, bir kokoreççinin altından da pavyon çıkmıştı.

 

Şimdi de düğün salonunda pazar ayini! ile ilgili etiketler Esenyurt Afrikalı video pazar ayini pavyon meyhane

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.