Esenyurt'ta manzara aynı! Minibüsten tam 3 katı yolcu çıktı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında denetim yapan polis ekipleri, yolcu kapasitesinin 3 katı yolcu taşıyan minibüsü durdurdu. 36 yolcu taşıyan minibüs şoförüne para cezası uygulandı.

Esenyurt'ta gün boyu çeşitli yerlerde sürdürülecek denetimler trafikte başladı. Bu sabah erken saatlerde ilçenin farklı noktalarında oluşturulan denetim noktalarında toplu ulaşım araçları tek tek durdurularak sosyal mesafe ve maske kuralına uyulup uyulmadığı denetlendi.

YOLCULAR ARAÇTAN İNDİRİLDİ

Belirlenenden fazla yolcu alan araç sürücülerine cezai işlem uygulanırken, ayaktaki fazla yolcular araçlardan indirildi.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜNE CEZA

Esenyurt'ta durdurulan bir minibüste belirlenenden fazla yolcu taşındığı tespit edildi. 12 olması gereken yolcu sayısının 36 olması nedeniyle minibüs şoförüne ceza kesildi.

(DHA)

Esenyurt'ta manzara aynı! Minibüsten tam 3 katı yolcu çıktı ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt polis Ceza Şoför Minibüs denetim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.