Esenyurt’ta döner bıçaklı dehşet! Polise saldırmaya kalkıştı, vatandaşları kovaladı

Esenyurt’ta madde bağımlısı bir kişi, eline aldığı döner bıçağıyla ortalığı birbirine kattı. Kendisini ikna etmeye çalışan polise bıçak sallayan, çevredeki vatandaşları da kovalayan saldırgan güçlükle rikna edildi. Yaşanan dehşet anları cep telefonu ile kaydedildi.

İstanbul'un ilçesi Esenyurt'ta Selami Ş. uyuşturucu madde kullandıktan sonra eline döner bıçağı alarak sokağa çıktı.

Üstünü çıkaran adam elindeki döner bıçağı ile çevreye tehditler savururken, diğer elindeki bıçakla da zaman zaman kendisine zarar verdi.

Esenyurt’ta döner bıçaklı dehşet! Polise saldırmaya kalkıştı, vatandaşları kovaladı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini sağladıktan sonra öfkeli adamı ikna çalışmalarına başladı.

Selami Ş., polis ekiplerine ve vatandaşlara bıçak sallayarak kendisinden uzak durmalarını söyledi. Ekiplerin yaklaşık bir saatlik ikna çalışmasının ardından şahıs gözaltına alındı. Yaşanan hareketli dakikalar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

İHA

Esenyurt’ta döner bıçaklı dehşet! Polise saldırmaya kalkıştı, vatandaşları kovaladı ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt döner bıçaklı saldırgan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.