Esenyurt’ta baz istasyonu kavgası kamerada!

Esenyurt'taki İstiklal Mahallesi'nde bir GSM şirketi tarafından binasına baz istasyonu kurulmasına izin veren kişi ile buna karşı çıkanlar arasında tekme, tokat ve sopalı kavga çıktı. Kavga, bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Kuşkonmaz Sokak'ta dün öğle saatlerinde meydana geldi. Bir GSM şirketi ile anlaşarak binasının üstüne baz istasyonu kurulmasına izin veren kişi ile buna karşı çıkan mahalle sakinleri arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Baz istasyonunu kurmaya gelenler ile buna karşı çıkanlar arasındaki kavga, çağrılan polisin gelmesi ile bastırıldı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olurken, polis merkezine götürülerek ifadeleri alındı.

Esenyurt’ta baz istasyonu kavgası kamerada!

Mahalle sakinleri GSM baz istasyonları nedeniyle baş ağrısı ve diğer hastalıkların arttığını, sağlıklarını korumak için buna karşı çıktıklarını anlattı.

Esenyurt’ta baz istasyonu kavgası kamerada! - Resim : 2

"BEN BUNU KOYACAĞIM SİZİ DOĞRARIM BİÇERİM, SİZ KİMSİNİZ DEYİP SALDIRDILAR"

Mahalleli olarak baz istasyonunu istemediklerini söyleyen bir mahalle sakini, "Sabah kahvaltı hazırlıyordum. Eşimde kalktı, GSM şirketinden gelen arabaları gördü ve bakacağını söyledi. Ben ona gitme dedim. Bir arkadaşını da alıp gitti. Sonra balkondan bir baktım bina sahibi ile tartışmaya başlamışlar. Hemen indim aşağıya zaten orada bayağı kalabalıklardı. Bağırmaya başladılar hemen ardından da saldırdılar. Baz istasyonu koyacaklar ama istemiyoruz burada imzada topladık o zaman koyulmamıştı. Başımız ağrıyor ondan dolayı zaten her yer de virüs var. Bugün de istemediğimizi söyledik. Bina sahibi de adam toplamış. Ben bunu koyacağım sizi doğrarım, biçerim siz kimsiniz deyip saldırdılar. Eşimin kafasına vurdular. Beni de yerlerde sürüklediler. Başım açıldı hatta kolum bile çizildi şu an acıyor. Darp raporu alıp davacı olacağım. Mahallenin izni olmadan yapılıyor. Buna izin veren bina sahibi çok para alıyormuş ve ikincisi yapılacak şu an bunun etkisi daha ağırmış" dedi.

Esenyurt’ta baz istasyonu kavgası kamerada! - Resim : 3

KADIN, ARADA KALDI DARP EDİLDİ

Baz istasyonu kurulmasını isteyen kişinin getirttiği yaklaşık 10 kişinin çeşitli dükkanlarda devreye girmek için bekledikleri daha sonra bunların da mahalle sakinlerine saldırdığı öne sürüldü. Kavga ise bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tekme, tokat ve sopalı kavga çıktığı, kavgada bir kadının dövüldüğü yer alıyor. Dayak yiyen kadının sağlık kontrolünden geçirildiği ve kendisine saldıranlardan şikayetçi olduğu kaydedildi.

DHA

Esenyurt’ta baz istasyonu kavgası kamerada! ile ilgili etiketler Esenyurt Kavga baz istasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.