Esenyurt'ta 4 çocuğun öldüğü facia ile ilgili valilikten açıklama geldi: Soruşturma başlatıldı!

Esenyurt'ta yabancı uyruklu 6 kişilik ailenin yaşadığı dairede meydana gelen yangın sonucu 4 çocuğun öldüğü feci olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Valilik çocuklardan birinin ve annenin kurtarıldığını belirtirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Esenyurt'ta 4 katlı binanın bodrum katında gece saatlerinde yangın çıktı. Yabancı uyruklu 6 kişilik ailenin yaşadığı dairede 4 çocuk hayatını kaybederken anne ve bir çocuk ise yaralı olarak evden çıkarıldı.

ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Valiliği yangınla ilgili açıklama yaptı. 

Valilikten yapılan açıklamada, "Saat 02.50 sıralarında Esenyurt Üçevler Mahallesi 887 Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katındaki ikamette yangın ihbarı alınmıştır.

Olay yerine ivedilikle itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edilerek müdahale edilmiş ve yangın söndürülmüştür.

Çıkan yangında yabancı uyruklu 4 çocuk hayatını kaybetmiş, çocukların annesi ve bir çocuk kurtarılmıştır. Konuyla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

 

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Feci olayda hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri belli oldu. 

Elektrikli sobadan çıkan yangında hayatını kaybeden çocukların isimlerinin; Besme Hammud(5), Şahin Hammud(9), Ahmet Hammud(9), Selva Hammud(1) olduğu öğrenildi. Anne Fatma Hammud (39) ve Sakkar Hammud(2) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Esenyurt'ta 4 çocuğun öldüğü facia ile ilgili valilikten açıklama geldi: Soruşturma başlatıldı! ile ilgili etiketler Esenyurt Çocuk Yangın yabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.