Esenyurt'ta 22 katlı binanın 9. katında patlama!

İstanbul Esenyurt'ta bir sitede patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Binada mahsur kalan vatandaşları itfaiye tahliye ederken patlamada 1'i ağır 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

İstanbul'da dün gece 22 katlı bir binanın 9'uncu katında henüz belirlenmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamadan sonra çıkan yangında 5 kişi yaralandı.

Dün gece Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde saat 00.00 sıralarında 2011 Sokak üzerinde bulunan 22 katlı bir binanın 9'uncu katındaki dairede patlama meydana geldi. Patlama sonrası büyük bir gürültüye uyanan bina sakinleri durumu polis İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

1'İ AĞIR 5 YARALI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dairede çıkan yangına müdahale etti, yangında dairede bulunan bir kişi vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanırken aynı katta farklı dairelerde yaşayan 4 kişi de hafif şekilde yaralandı.

Patlamanın meydana geldiği dairede yaşayan yaralı kişi yanık tedavisi için Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken diğer 4 yaralı da çevre hastanelere kaldırıldı.

Esenyurt'ta 22 katlı binanın 9. katında patlama!

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İtfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürürken, olay yerine gelen ekipler herhangi bir olumsuzluğa karşı doğalgazı kestikleri öğrenildi.

Polis ekipleri de patlama meydana gelen daire de ve binada detaylı olay yeri çalışması yaptı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından ekiplerin doğalgazı açtığı öğrenildi.

İlk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı olduğu iddia edilen patlamanın kesin nedeni için soruşturma sürüyor.

(DHA)

Esenyurt'ta 22 katlı binanın 9. katında patlama! ile ilgili etiketler patlama Son dakika Esenyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.