Kız öğrenciler saç saça baş başa birbirine girdi: Nedeni pes dedirtti!

Esenyurt'ta özel bir okulun çıkışında iki grup kız öğrenci saç saça baş başa birbirine girdi. Kavganın nedeninin 'dedikodu' olduğu öğrenilirken, kavga sonrası erkek öğrenciler bir öğrenciyi linç etmeye kalktı. Ortalığın savaş alanına döndüğü anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, dün Esenyurt Bulut Durağı mevkiinde meydana geldi.

Özel okul çıkışında “dedikodu” nedeniyle iki grup öğrenci birbirine girdi. Kız öğrencilerinin kavgasına dahil olan erkek öğrenciler bu anları gülerek cep telefonu kamerasına kaydetti.

VATANDAŞLAR AYIRMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Saç başa girişen kızları çevredeki vatandaşlar ayırmakta güçlük çekti. Olay sonrasında ise dayak yiyen kızlardan birinin erkek arkadaşı yaşananlara tepki gösterdiği için başka bir grup tarafında linç edilmek istendi.

Kız öğrenciler saç saça baş başa birbirine girdi: Nedeni pes dedirtti!

SANİYE SANİYE KAMERADA

Çevredeki vatandaşlar araya girerek grubu dağıttı. Yaşanan anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kız öğrenciler saç saça baş başa birbirine girdi: Nedeni pes dedirtti! ile ilgili etiketler Esenyurt İstanbul Kavga Okul Öğrenci kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.